Loading...

ABS s.LIGHT Base Unit

-40%
Availabilty: In stock
Only %1 left
As low as €252.00 Regular Price €419.95
-40%
Including 21% V.A.T.

Quick overview

The ABS s.LIGHT is the successor to the well-known Vario Base unit, only completely renewed and much lighter, more comfortable and more stable than its predecessor. A must have for every ABS fan.

More information about the s.LIGHT Compact zip-ons can be found here:

ABS s.LIGHT Compact 15 L Zip-On

ABS s.LIGHT Compact 30 L Zip-On

Watch Out: Zip On Not Included!!!

Details

  • Weight: 1985 g
  • Volume: 15 or 30L Zip-on
  • Backlength: 38-55cm

 

ABS® DUBBELE VEILIGHEID MET ABS® TWIN-BAGS

De S. Light Base-unit heeft 2 airbags welke onafhankelijke t.o.v. elkaar werken. Beide airbags worden onafhankelijk gevuld met afzonderlijke kleppen en houden de lucht vast. Dit zorgt ervoor dat wanneer 1 klep of airbag beschadigd raakt, er altijd een tweede over blijft.


INDIVIDUELE ERGONOMISCHE FIT

De verstelbare en tevens comprimerende banden voor de heupen, schouders en borst maken deze lichte lawine rugzak comfortabel en gemakkelijk aan te passen aan ieders lichaam. Ook voor vrouwen en kleinere mannen een idelale partner.


ULTRA LICHT

De s.LIGHT weegt minder dan 2kg, doordat deze licht van gewicht is ook zeer comfortabel te dragen dit alles zonder enige concessies op de veiligheid. Ski en snowboard attachement aanwezig ook is er ruimte voor een drinkzak en het opbergen van een schep en sonde en ehbo kit. IJsbijlen, stokken en helm kunnen aan de zip-ons bevestigd worden.


EENVOUDIG WISSELEN VAN ZIP-ONS

Dankzij het handige Zip On systeem kunnen de base-unit van ABS uitgebreid worden tot een rugzak met verschillende volumes. Op de s. Light kunnen de Zip-Ons van 15L of 30L geritst worden, tevens zijn de Zip-Ons van de P-RIde compact ook compatibel met de s.LIGHT. Deze Zip-Ons bieden zijdelingse ski-bevestiging én een optie om je snowboard te bevestigen.


Search engine powered by ElasticSuite