Loading...

ABS S.Cape+ Incl. ZipOn 30-34L

-20%
Availabilty: In stock
Only %1 left
As low as €576.00 Regular Price €719.95
-20%
Including 21% V.A.T.

Quick overview

De ABS S.CAPE compact is de eerste lawinerugzak met een geïntegreerd en gecertificeerd hooggelegen harnas van SKYLOTEC. Naast de skihouder heeft hij op de rug een horizontale snowboardhouder, wat zorgt voor een betere balans op de berg. De Zip on’s met een volume van 10-14l of 30-34l hebben een rolsluiting en reflecterende print. Verder vertrouwt ABS op het beproefde ABS TwinBag systeem voor dubbele veiligheid.

De ABS S.CAPE Base Unit bevat de innovaties voor professionals en ambitieuze atleten. Een  toerharnas van SKYLOTEC, voor het eerst geïntegreerd in een lawinerugzak, die geschikt is voor touw, gletsjerspleet en helikopterreddingen en de horizontale snowboardbevestiging aan de achterkant maken de ABS S.CAPE uniek. Dit laatste beschermt niet alleen de kleding, maar zorgt ook voor een betere balans op de berg omdat het board niet in de weg zit tijdens de beklimming: bij deze innovatie is de professionele freerider Géraldine Fasnacht betrokken geweest. Een vormvaste 3D-schouderriem maakt de basiseenheid ergonomischer en het individueel verstelbare ruggedeelte comfortabeler.

Professioneel freerider Géraldine Fasnacht, die een lawineongeval overleefde dankzij een ABS airbag, ontwikkelde ook de nieuwe ABS S.CAPE Zip On. De = duurzame stof geïnspireerd op wingsuit-materiaal en het Roll Top Closure System, bekend van watersport- of fietstassen, zijn super handig en stijlvol. De S.CAPE Zip On heeft een inhoud van 10-14 of 30-34 liter. De Easy Access Pocket biedt snelle toegang zonder de rolsluiting te openen. De met Cordura stof verstevigde onderkant en het discrete design in grijs-zwart met High Visibility Reflecting Print zorgen voor zichtbaarheid en veiligheid. De S.CAPE ZipOn past op alle ABS Compact Base Units zoals de ABS P.RIDE compact, ABS S.LIGHT compact en de summer base unit ABS S.BIKE compact.

Details

 • S/M: lengte 500 mm, gewicht: 2.300 g
 • L/XL: lengte 550 mm, gewicht: 2.400 g
 • Systeem: getest pyrotechnisch ABS® ontgrendelingssysteem.
 • ABS TwinBags: Uniek airbagsysteem met systeem met twee onafhankelijke airbags in een qua volume geoptimaliseerde vorm.
 • Klimgordel: de geïntegreerde, afneembare toer klimgordel gemaakt van een zeer sterke geweven lus elimineert de noodzaak van een extra klimgordel en is geschikt voor touw, gletsjerspleet en helikopter reddingen. De rugzak heeft een geïntegreerde beenlus die onafhankelijk is van de klimgordel.
 • Waterdicht: Water- en sneeuwafstotend materiaal en waterdichte ritsen houden de binnenkant van de rugzak droog.
 • Draagsysteem: Ergonomisch ontworpen schouderbanden en een DIN EN 16716 TÜV-gecertificeerd draagsysteem zorgen voor optimaal draagcomfort.
 • Roll Top Closure System: Het volume van de rugzak kan tot vier liter worden aangepast aan individuele voorkeuren door gebruik te maken van de ingebouwde rolsluiting, die erg handig en tegelijkertijd stijlvol is.
 • Bevestigingen: Verticale en diagonale skibevestiging, evenals horizontale en verticale bevestiging voor snowboard en extra bevestigingen voor je ijsbijl, stokken en sneeuwschoenen mogelijk via verschillende straps.
 • Drinksysteem: verschillende drinksystemen kunnen geïntegreerd worden in de rugzak.
 • Waardevolle spullen: veilige opslag van geld, sleutels en mobiele telefoon in een speciale binnenzak voor persoonlijke spullen.
 • Veiligheid: toegang tot schep en sonde binnen enkele seconden.
 • Compressie: Praktische compressiebanden aan beide zijden. 
Search engine powered by ElasticSuite